Huippusuosittu Jook Joint Movement Reaktorissa

 

axlsmith

Tule tutustumaan, mitä Jook Jointin toiminta käytännössä on! Paikalla myös Jook Joint Movementin perustajajäsen, Axl Smith!

1. WORKSHOP#1 Youtube Kokeile olisiko sinusta seuraavaksi Youtubetähdeksi! Koko päivän kestävällä ständillä voit testata kameralle esiintymistä lähettämällä videoterveiset. Kaikista terveisistä koostetaan video Jook Joint Movementin sivulle!

2. WORKSHOP#2 Tapahtumatuotanto Millainen olisi sinun unelmatapahtumasi? Ständillä on mahdollista testata, olisiko sinusta tapahtumatuottajaksi. Jook Joint Movementin tuottajamentori Krista Huovinen sekä nykyisiä Jook Joint Movement nuoria ottavat ideoita vastaan millainen olisi ensi kesän paras tapahtuma!

3. WORKSHOP#3 DJ Jook Joint Movementin DJ opastaa nuoria levyjen soittamisessa! Päivän aikana järjestetään kolme workshoppia: kello 14, 16 ja 18. Tervetuloa kokeilemaan!

Jook Join Movement ryjookjoint_movement_vaaka_new