Radioamatöörinä voit tehdä monipuolisia asioita!

892471_69548588

 

Voit rakennella komponenteista vaikka oman radion, tehdä tietokoneella lähes mitä haluat, pitää yhteyksiä ympäröivään maailmaan reaaliaikaisesti ja jopa silloin kun valtakunnan sähköyhteydet ovat poikki. Harrastusmahdollisuudet ovat ”äärettömät”. Ammattikin on mahdollista saada harrastuksen kautta. Radioamatööritoiminta tarjoaa jokaiselle jotakin. Jonkun mielestä radioamatööriyhteyksien pitäminen saattaa olla kaikkein hauskinta, joku toinen taas pitää radiosuunnistuksesta ja joku kolmas antennien, laitteiden tai jopa radioamatöörisatelliittien rakentelusta. Mukana harrastuksessa on kaikenikäisiä aina koululaisista eläkeläisiin. Suomessa harrastajia on yli 5000, koko maailmassa kolme miljoonaa.

Suomen Radioamatööriliitto ry