Vaikuta valinnoillasi ja tekemiselläsi!

Kk-tavoitteet

Mitä tarkoittaa ruokahävikki? Miten nuoret, rauha ja turvallisuus liittyvät yhteen ja miten  nuorilla on mahdollisuus osallistua omaa tulevaisuutta koskettavaan keskusteluun? Entä kiinnostaisiko osallistua biisien tekoon?

Tule juttelemaan kanssamme nuorten vaikuttamismahdollisuuksista tai muuten vain moikkaamaan. Mukana menossa uunituore Suomen YK-nuorisodelegaatti Sonja Huttunen 24.2. klo 17.00-20.00. Delegaatin tehtäviin kuuluu edustaa suomalaisia nuoria YK:n yleiskokouksessa osana Suomen valtuuskuntaa ja Sonjan teemoina tulevalla kaudella on muun muassa nuoret, rauha ja turvallisuus sekä nuorten vaikuttamismahdollisuudet. Pisteellämme on tarjolla myös hävikkiruokaa niin kauan kuin sitä riittää. Lisäksi osallistumalla Kahoot-kisaamme netissä voit voittaa ekopalkinnon. YK-nuorilla on myös nuoret rauhantuottajina työpaja useampana päivänä.

Jos työpaja ei nappaa niin ehkäpä sinulla löytyy sisäistä sanoitustaitoa? Tarvitsemme juuri sinua sisäisiä sanoitustaitoja tuottamaan tekstiä, vaikka vain yhdellä lauseella. Kieli voi olla se, minkä omimmaksi koet!

Suomen YK-nuoret
1795867_702901393107853_1079311120_o