Merkkaa itsesi maailmankartalle!

Kanava ry kartta

Hei, mistä sinä olet kotoisin? Merkkaa itsesi maailmankartalle!

Ota rasiasta yksi nuppineula ja laita se sen maan kohdalle, josta olet kotoisin. Mikäli sinulla on juuria esimerkiksi ulkomaille, voit halutessasi merkitä itsesi sen maan kohdalle mistä perheesi on kotoisin. Katsotaan kuinka tämä iso maailmankartta täyttyy nuorten omista merkinnöistä Reaktorin aikana. Toivomme, että mahdollisimman moni osallistuu Merkkaa itsesi maailmankartalle -tehtävään Kanava Nuoriso ry:n pisteellä. Löydät meidät vihreällä merkitystä kesäalueella heti pingispöydän vierestä. Tule mukaan ja merkkaa itsesi kartalle

Mikä Kanava?

Kanava Nuoriso ry on helsinkiläinen nuorisojärjestö, jonka jäsenet ovat enimmäkseen maahanmuuttajataustaisia. Kanava tarjoaa nuorille monipuolisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia turvallisessa ympäristössä.  Parannamme toiminnallamme maahanmuuttajalasten ja -nuorten asemaa suomalaisessa yhteiskunnassa.

Toteutamme liikunta-aktiviteetteja, tyttö- ja poikakerhoja, leirejä eri paikkakunnilla, retkiä mielenkiintoisiin kohteisiin ja erilaisia tapahtumia Kanavan toimintakeskuksessa Vallilassa. Kanava tarjoaa turvallisen paikan, jossa nuoret voivat pelata ja hengata yhdessä.

Kanava Nuoriso ry

Pingis_mainos 25.1.16-FINAL