Kysy kolme kysymystä!

846427_73966285

Nuorten Ääni –toimituksen Kysy kolme kysymystä! –pisteellä pääset haastattelemaan kiinnostavia ihmisiä, joilla on vaikutusvaltaa ja sanottavaa yhteiskunnasta. Kolmen kysymyksen pikahaastattelussa voit kokeilla, millaista on olla tv-reportteri ja mitä haastateltavasta on mahdollista saada irti lyhyessä haastattelussa. Haastattelut julkaistaan YouTubessa. Tähän mennessä haastateltaviksi ovat varmistuneet Salatut elämät –näytteljät Petteri Paavola ja Tiia Elg, laulaja Saara Aalto, vihreiden kansanedustajat Ozan Yanar ja Emma Kari, vasemmistoliiton kansanedustaja Silvia Modig, sekä tiukkasanainen feministi Maryan Abdulkarim. Haastateltavien tilanne päivittyy koko ajan. Viimeisimmät tiedot haastateltavista ja siitä, koska he ovat paikalla löytyy Nuorten ääni –toimituksen verkkosivuilta ja Facebookista maanantaista 22.2. alkaen.

SaaraAalto_8672_kuva_VillePaulPaasimaa

Nuorten Ääni-toimitus

Facebook

Instagram & Twitter: @nuortenaani